lopta_u_mreziBridž ne želi u reprezentaciju zbog Terija

 

Prvotimac Mančester Sitija Vejn Bridž obavestio je danas Fudbalsku asocijaciju Engleske da neće igrati za nacionalni tim na Svetskom kupu u Južnoj Africi.

Bridž je odluku doneo zbog toga što će u reprezentaciji igrati Džon Teri, koji je bio u vezi sa njegovom bivšom devojkom u vreme kada su obojica bili u Čelsiju.

Povezana vest:  Majkon želi da pređe u Real Madrid

Zbog te afere Teriju je oduzeta kapitenska traka u reprezentaciji Engleske, ali mu je mesto u timu i dalje zagarantovano.

-Oduvek mi je bila najveća čast da igram za svoju zemlju, ali u ovoj situaciji moj položaj u timu je postao neodrživ i potencijalno opasan. Zbog toga sam, pre svega u interesu ekipe, odlučio da se povučem iz nacionalne selekcije – rekao je Bridž, koji je za reprezentaciju Engleske odigrao 36 utakmica.

Povezana vest:  Milan siguran protiv Parme

Nakon ove odluke Brižda, selektor reprezentacije Engleske Fabio Kapleo imaće veliki problem na poziciji levog beka, jer je veliko pitanje da li će Ešli Kol do leta moći da se vrati na teren. Kol je nedavno slomio skočni zglob i prema prvim procenama oporavak će mu trajati do sredine maja.

Bridž i Teri će se prvi put nakon izbijanja afere srestri na terenu u subotu, kada se u Londonu sastaju Čelsi i Mančester Siti.

Povezana vest:  Neredi fudbalskih navijača u Solunu