novi_pazar_trening_zeleznik

Novi Pazar :Disciplinska komisija preterala

 

Upravni odbor Novog Pazara saopštio je da su u ovom fudbalskom klubu „iznenađeni odlukom Disciplinske komisije“, ocenivši da je taj organ Fudbalskog saveza Srbije „preterao“ kažnjavajući ovog superligaša sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama Gradskog stadiona.

-Gospoda iz Disciplinske komisije nisu vodili računa o sportskim motivima. Ovakve odluke destruktivno deluju na entuzijazam ljudi koji rade u fudbalu, odbijaju sponzore, teraju navijače i guraju srpski fudbal u mulj – ističe se u saopštenju Novog Pazara.

Povezana vest:  Del Boske: Mesi ispred Ronalda

Iz novog superligaša podsećaju i da ih je pre nekoliko godina predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović kaznio sa 12 utakmica neigranja pred svojom publikom.

-Ne verujemo da iko može da se priseti da je neki klub u svetu tako drastično kažnjen. Bole nas dvostruki aršini, pošto na skoro svim gostovanjima naši igrači i navijači doživljavaju mnogo neprijatnosti i poniženja – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Partizan pobedio u Čačku i vratio se na vrh tabele

U Novom Pazaru smatraju da je izgreda navijača bilo i na drugim stadionima ali da Disciplinska komisija nije primenjivala tako oštre kazne.

-Ipak, Disciplinska komisija je blago kažnjavala takve domaćine, a mi sva naše primedbe možemo da dokumentujemo video snimcima – navodi se na kraju saopštenja fudbalskog kluba Novi Pazar.