dejan_djurdjevic_cz_ofk

Đurđević ne sumnja u pobedu protiv Radničkog

 

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je danas da njegovi fudbaleri mogu ispraviti greške iz prošle utakmice i da se nada pobedi protiv Radničkog 1923 u 12. kolu Super lige Srbije.

-Propuste (OFK) protiv Crvene zvezde možemo da anuliramo i ne sumnjam da ćemo se u sutrašnjem meču radovati. Tačno je da nas prate kadrovski problemi, ali to je idealna prilika za neke druge igrače da pokažu koliko mogu u ovom trenutku – rekao je Đurđević.

Povezana vest:  Roma slavila u Đenovi, Ljajić promašio penal

Trener OFK Beograda je istakao da još ne razmišlja o meču Kupa Srbije koju njegov tim igra protiv Partizana iduće srede.

-Sama utakmica sa Radničkim može da bude lepa uvertira pred meč Kupa sa Partizanom u sredu. Ipak, misli su nam okrenute subotnjem susretu i ekipi koja još uvek nema poraz u domaćem šampionatu – kazao je Đurđević.

Povezana vest:  Kostić: Suđenje je trebalo da bude objektivnije

Kapiten kluba Ivan Kecojević rekao je da Radnički „nema šta da traži“ na Omladinskom stadionu.

-Maksimalno smo motivisani i spremni da odigramo dobar meč. Vreme je da se skine skalp Kragujevčanima i ubeđen sam da nemaju šta da traĹľe na Karaburmi – rekao je Kecojević.

U cilju povratka publike na Omladinski stadion „romantičari“ su podelili 1.000 godišnjih propusnica učenicima osnovnih i srednjih škola sa opštine Palilula. Utamica OFK Beograd – Radnički 1923 igra se sutra u 13.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Povezana vest:  21. KOLO JELEN SUPER LIGE, Zvezda pobedila Vojvodinu i vratila se na prvo mesto