bekam_la_galaxy

Bekam: Ne znam gde ću nastaviti karijeru

 

Bivši reprezentativac Engleske Dejvid Bekam i član Los Anđeles Galaksija izjavio je danas da još nije siguran gde će nastaviti karijeru.

-Bilo da ostanem ili odem, proveo sam neverovatnih pet godina u Americi i ne želim da žurim sa odlukom – rekao je Bekam.

Tim iz Los Anđelesa postao je prvak američke MLS lige, pošto je u finalu plej-ofa pobedio Hjuston sa 1:0 (0:0) Gol odluke postigao je u 72. minutu Lendon Donovan, nakon akcije u kojoj su učestvovali Bekam i Irac Robi Kin, koji je letos pojačao redove američkog kluba.

Povezana vest:  Fajnal-for Sosijete Ženeral superlige, za pehar u Leštanima!

-Ovo je vrhunac petogodišnjeg perioda. Sezona je bila sjajna i drago mi je što sam deo svega ovoga. Lepo je uveriti u suprotno sve one koji su sumnjali u naše mogućnosti – rekao je Bekam, koji je 2007. iz Reala prešao u tim iz Los Anđelesa.

Bekamov ugovor sa Galaksijem istče uoči Nove godine, a do tada će putovati sa ekipom na turneju po Indoneziji, Filipinima i Australiji. Bekam je ranije izjavljivao da bi voleo da po isteku ugovora karijeru nastavi u Evropi, jer planira da narednog leta igra za reprezentaciju Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu.

Povezana vest:  Ziko razmatra kandidaturu za predsednika Fife