alessandro-del-piero

Del Pjero: Ne ražmiljam gde ću posle Juventusa

 

Kapiten fudbalera Juventusa Alesandro del Pjero rekao je danas da ne razmišlja o tome gde će nastaviti karijeru kada na kraju sezone napusti torinski klub.

-Trenutno Juventusu ide odlično, nalazi se na čelu tabele i ne želim da razmišljam o budućnosti. Važna je sledeća subota kada nas očekuje naredni meč u Seriji A. Mnogi nisu verovali kada sam rekao da želim da igram do 40 godine, a možda i duže. Fudbal je moja strast i uživam u njoj – rekao je Del Pjero italijanskim medijima.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Tevez odbio da uđe u igru sa klupe protiv Bajerna

Ranije ovog meseca predsednik Stare dame Andrea Anjeli rekao je da Del Pjeru narednog leta kada mu ističe sadašnji ugovor neće biti ponuđen novi.  Del Pjero ima 37 godina, a za prvi tim Juventusa debitovao je 1993. godine.

-Moj brat je ujedno i moj menadžer i sa njim ću razgovarati gde ću otići u junu. Sada zaista samo želim da uživam u dobrim rezultatima Juventusa – dodao je Del Pjero koji je 1996. godine osvojio Ligu šampiona sa torinskim klubom.

Povezana vest:  SP JAR, Brazil i Portugal jedva čekaju sutrašnju utakmicu

Ekipa Juventusa trenutno zauzima prvo mesta na tabeli Serije A sa istim brojem bodova kao i Lacio, ali ima utakmicu manje od rimske ekipe.

-Nalazimo se na vrhu, dobro smo radili tokom prethodne dvonedeljne pauze. Važno je da verujemo u ostvarenje cilja, ali i da budemo svesni da još ništa nismo postigli – istakao je Del Pjero, koji je sa Juventusom do sada pet puta bio prvak Italije.

Povezana vest:  ARGENTINSKA LIGA, Pobedili i River i Boka