robert_prosinecki_kup_cz_sme

Robert Prosinečki: Dobar podstrek za derbi

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je večeras da je ubedljiva pobeda protiv Smedereva u četvrtfinalu Kupa Srbije dobar podstrek za derbi s Partizanom.

-Kao što sam očekivao, bilo je teško, bez obzira na rezultat 4:0. Jako sam zadovoljan angažovanjem igrača, ubedljiva pobeda je dobar podstrek za derbi. Odigrali smo dobru utakmicu, mislim da su svi koji su došli na stadion uživali – kazao je Prosinečki novinarima posle meča.

Povezana vest:  Fiorentina ne pušta Jovetića za manje od 30 miliona evra

Crvena zvezda se u subotu u 13. kolu Super lige Srbije sastaje sa Partizanom na svom terenu, a Prosinečki je najavio da će u toj utakmici igrati samo oni koji su „100 odsto zdravi“. On je dodao da su neki igrači kroz današnju utakmicu „dobili samopouzdanje, a neki odigrali standardno dobro“. Prosinečki je tom prilikom istakao Kristijana Borhu i Lazovića.

Povezana vest:  Fortuna upisala prvu domaću pobedu protiv HSV-a

Trener Smedereva Dragan Đorđević ocenio je Zvezda zasluženo pobedila njegovu ekipu.

-U prvom poluvremenu nismo ispoštovali dogovor pa smo primili gol iz prekida. Posle drugog gola utakmica je za nas bila gotova. U drugom delu iako smo imali igrača manje nismo se predali, ali Zvezda je dominirala i zasluženo pobedila – rekao je Đorđević.

Povezana vest:  Rodžers: Suares nam je poželeo sreću