leonardo_trener

Leonardo potvrdio da pregovara sa Bekamom

 

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo potvrdio je danas da taj klub pregovara sa engleskim fudbalerom Dejvidom Bekamom o transferu.

-Razgovarali smo sa njim. Ovakvim stvarima je potrebno vreme i videćemo šta njemu odgovara i šta odgovara nama. Ugovor mu ističe i on će sam odlučiti o svojoj budućnosti – rekao je Leonardo engleskim medijima.

Povezana vest:  Benites namerava da dovede Raula u Liverpul

Bekamu ugovor sa američkim Los Anđeles Galaksijem ističe sledećeg meseca, a Englez je priznao da se neki „veliki evropski klubovi“ interesuju za njega. Leonardo dobro poznaje Bekama jer mu je bio trener u Milanu pre dve sezone, kada je Englez igrao u tom klubu kao pozajmljen igrač.

-Ako igrač poput njega razmišlja o dolasku u PSŽ mi smo srećni zbog toga. Mislim da on sa iskustvom koje ima još može da donese dobrog nama. Svi govore o klubu i to me zadovoljava – kazao je Leonardo.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Raspored mečeva osmine finala Svetskog prvenstva

Brazilski stručnjak je ocenio da popularnost francuskog kluba raste jer „svaku utakmicu gleda 45.000 ljudi na stadionu“. Pari Sen Žermen je prošlog leta preuzela investiciona grupa iz Katara i od tada uložila preko 100 miliona evra na pojačanja.

Prelazak argentinskog reprezentativca Havijera Pastorea iz Palerma u PSŽ za 42 miliona evra postao je najveći transfer u istoriji francuskog fudbala.

Povezana vest:  Rašović: Imamo velike ambicije