radomir anticAntić pred studentima Fakulteta sporta

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić govorio je danas studentima Fakulteta sporta i fizičke kulture o aktuelnom trenutku našeg fudbala, prenoseći iskustva iz minulih kvalifikacija za prvenstvo sveta u Južnoj Africi.

U veoma zanimljivom i ilustrativnom predavanju, kojem su prisustvovali i pojedini naši treneri, Antić je više od jednog sata držao pažnju studenata iznevši izuzetne podatke o načinu pripreme utakmica.

Povezana vest:  Vakulko: Minut sam razmišljao o dolasku u Partizan

Stručnom skupu pod nazivom „Iskustvo i perspektive – svetsko prvenstvo u Južnoj Africi“ prisustvovali su i predsednik i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić i Zoran Laković, i ministar sporta i omladine u Vladi Srbije Snežana Samardžić – Marković.

Studente je posebno obradovalo prisustvo legendi našeg fudbala, svetski priznatog stručnjaka Bore Milutinovića i bivšeg golmana državnog tima Jugoslavije Milutina Šoškića.

Povezana vest:  Baloteli se posle dve godine vraća u reprezentaciju

Na kraju predavanja razmenjeni su pokloni, a Antić je poželeo studentima da se aktivno uključe u kreiranje sporta u našoj zemlji, posebno fudbala.