fk_novi_pazarFudbaleri Novog Pazara u nedelju sa užičkom Slobodom

 

Fudbaleri Novog Pazara odigraće u nedelju poslednju kontrolnu utakmicu uoči nastavka borbe za bodove u Prvoj ligi Srbije.

Rival ekipi Dušana Kljajića biće Sloboda iz Užica, koja je lider zapadne grupe Srpske lige.

Tim menadžer Novog Pazara Emir Plojović je pozvao navijače da u što većem broju dođu na Gradski stadion, gde će imati priliku da premijerno vide svoje ljubimce u 2010. godini.

Povezana vest:  Danas utakmice osmine finala Kupa Srbije

-Bilo bi lepo da tribine budu ispunjene i da navijači vide sa kakvim timom ulazimo u nastavak prvenstva. Izostaće jedino Živković, koji je lakše povređen – rekao je Plojović.

Novi Pazar su tokom zimske pauze pojačali golmani Dragan Starčević i Petar Jokić, odbrambeni fudbaleri Nebojša Skopljak, Miloš Živković i Borko Milenković, kao i vezni i ofanzivni vezni igrači Aladin Đakovac, Nebojša Stanojlović, Nenad Simić i Nenad Jovanović.

Povezana vest:  Betis srušio Valensiju za četvrto mesto Primere

Istovremeno, ekipu su napustili Bojan Đorđević, Ibrahim Arifović, Aldin Gurdijeljac, Jasmin Trtovac, Kemal Kuč, Dejan Radosavljević, Altin Grbović, Dino Caković i Goran Čokorilo.

Novopazarci su na pripremnim utakmicama u Antaliji savladali rusku ekipu Krila Sovjetov sa 2:0 i turski Alanijaspor sa 6:1, dok su poraženi u duelu sa timom Torpedo Žodino iz Belorusije rezultatom 0:1.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Smiljanić umesto Petrovića u timu Partizana u Donjecku

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije se nastavlja 6. marta, kada osmoplasirani Novi Pazar dočekuje ekipu Zemuna.