simo_krunic_rad_jag_1

Krunić: Ozbiljno shvatamo utakmicu sa Metalcem

 

Šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da utakmicu sa Metalcem u subotu, u 14. kolu fudbalskog prvenstva Srbije, shvata veoma ozbiljno.

-Metalac ima dobru ekipu, imaju odličnog trenera, igrali su do sada dobro, a u utakmicama koje su izgubili nisu imali sreće – rekao je Krunić na redovnoj konferenciji za novinare.

Povezana vest:  FIFA će možda nadoknaditi gubitke navijačima zbog gužve

On je istakao da je ovaj meč „bitan“ za oba tima, „nama da bi potvrdili sve što smo uradili u proteklim utakmicama, a Metalcu je zadnja prilika da skupe neke bodove da bi dočekali proleće u drugačijem bodovnom saldu“.  On je napomenuo da se nada povoljnom ishodu utakmice, ali je dodao da ne može da računa na povređene Dukića i Ilića.

Povezana vest:  Tohir: Ljajić postao kljueni igrač, biae budućnost Intera

-Imamo adekvatne zamene za ove igrače i njihove povrede nas neće omesti u krajnjem cilju – zaključio je Krunić.

Prvotimac Jagodine Filip Arsenijević je istakao da to što je Metalac na dnu tabele „ne sme ni jednog trenutka da nas opusti, jer je takve utakmice najteže igrati“.

-Predstojeći meč je značajan za obe ekipe, ali ako od prvog minuta zaigramo jako i odgovorno rezultat neće izostati – ocenio je Arsenijević.

Povezana vest:  Stanković pred Omoniju: Bićemo strpljivi, ali nećemo se braniti

Posle 13 odigranih kola, Jagodina se nalazi na šestom mestu sa 19 bodova, a Metalac na poslednjem sa četiri. Utakmica se igra od 13 sati na Gradskom stadionu pod Ðurđevim brdom.