dejan_djurdjevic_cz_ofk_1JELEN SUPER LIGA

Đurđević: Igrači su motivisani

Pretposlednje kolo Jelen super lige dovodi na Karaburmu ekipu Novog Pazara. Prava prilika da se pobedom u ovoj godini fudbaleri OFK Beograda oproste od svojih vernih navijača.

-Trudićemo se da obradujemo naše navijače. Liga je takva da sa dve pobede odmah se izdvajate i idete gore ka vrhu tabele. U situaciji smo da napravimo dobar rezultat koji nam obezbedjuje dobar zalog za proleće. Igrom i zalaganjem smo to sigurno i zaslužili. – reči su Dejana Đurđevića dan pred utakmicu.

Povezana vest:  Konačan spisak Nemaca za EURO - otpao Marko Rojs

-Igrači su silno motivisani da pobede, jer nam pobeda donosi proboj ka gornjem domu gde je OFK Beogradu i mesto. Nećemo ovaj put mnogo biti jaki na rečima, već ćemo pokazati na terenu na delu svoje umeće. Samim tim, pobeda protiv Metalca iz prethodnog kola će dobiti na značaju. Kada je fond igrača u pitanju, svi su na raspolaganju i svi su spremni.

Povezana vest:  Navijači u Moskvi vređali fudbalere Anžij

-Dobra je atmosfera pred Pazarce. Trebalo bi je iskoristiti. Lepo bi bilo da se pobedom oprostimo od navijača iako nas očekuje teška utakmica. Od Pazara očekujem da se ne brane, pobedili su u prethodnom kolu i pobeda ih je malo digla. Na nama je da sačuvamo mrežu Lukača, a ukoliko se ukaže prilika da se nadjem u šansi kod nekog prekida, verovatno ću je iskorsititi. – optimista je Stevan Marković

Povezana vest:  FSS pružio podršku Subotiću

U sklopu akcije podela propusnica osnovcima i srednjoškolcima, šef stručnog štaba Dejan Đurđević je posebno za ovu utakmicu nastavio sa podelom, tako da je broj premašio 1000 propusnica poodavno. Podsetimo da je akciju uveliko podržala kompanija FRIKOM koja je i za ovu priliku poklonila omladinskoj školi OFK Beograda sladolede.