ristovski_fk_novi_pazar

JELEN SUPER LIGA
Ristovski: Nismo imali sreće u pojedinim trenucima
 
Trener Novog Pazara Ljubomir Ristovski rekao je da fudbaleri dali sve od sebe, ali da u pojedinim trenucima nisu imali sreće da pobede Jagodinu kod kuće u utakmici 15. kola Super lige Srbije.
-Pružili smo i više od trenutnih mogućnosti, bili smo bolji rival I više smo želeli pobedu, ali u pojedinim momentima nismo imali sreće. Čvrsta Jagodina je uspela da se odbrani, čime je ostvarila zacrtani cilj u Novom Pazaru – rekao je Ristovski.
Utakmica je završena bez golova. Trener Pazaraca je istakao da njegovu ekipu u nastavku sezone očekuje borba za opstanak u Super ligi.
-Zaokružili smo polusezonu sa 11 bodova i ja sam zadovoljan, iako je moglo biti i bolje. Predstoji nam velika borba za opstanak, ali ovaj klub i publika zaslužuju elitu. Siguran sam da ćemo uz adekvatna pojačanja uspeti u predstojećoj pauzi uspeti da izborimo opstanak – kazao je Ristovski.
Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je njegova ekipa „odigrala pošteno“ u Novom Pazaru.
-Znali smo da će ovo biti teška i čvrsta utakmica, protiv domaćina kome je pobeda bila neophodna. Bilo je nekih kalkulacija pred ovu utakmicu, ali mi smo ekipa koja igra pošteno i koja na svakoj utakmici daje svoj maksimum – rekao je Krunić novimarima posle utakmice.
-Ovo je šesto uzastopno gostovanje gde nismo poraženi i drago mi je da smo uspeli da se vratimo posle neuspeha u prošlom kolu, na našem terenu. Čestitam i odličnoj novopazarskoj publici, koja je bodrila svoj tim do kraja, ali bila korektna i prema nama – dodao je trener Jagodine.
Povezana vest:  Betis pobedom započeo drugi deo sezone