sasa_milanovic_trener_bsk_rad_bsk
JELEN SUPER LIGA
Predsednik BSK nije zadovoljan rezultatima, trener Milanović ne zna ništa o smenjivanju
Predsednik BSK iz Borče Obrad Ćesarević rekao je danas da „nije baš zadovoljan rezultatima“ i da mu se ne sviđa što nisu forsirani mlađi fudbaleri tokom jesenjeg dela sezone Super lige Srbije.
-Ima dosta stvari zbog kojih sam nezadovoljan. Većinom su to rezultati, ali ima i nekih neslaganja. Mora mnogo više da se radi sa  mlađim igračima jer Borča živi od njih – rekao je Ćesarević. 
BSK posle 15 kola Super lige ima 14 bodova i nalazi se na 13. mestu sa šest bodova više od Borca iz Čačka koji je na pretposlednjem mestu koje vodi u drugi rang takmičenja.
Nekoliko beogradskih medija prenelo je da je Ćesarević smenio trenera Sašu Milanovića i da je na njegovo mesto postavio Branka Smiljanića.
-To je pogrešno preneto, Milanović još nije smenjen. Vodio sam neke  razgovore sa drugim trenerima, ali Milanović ostaje na klupi dok se ne reše neke stvari. Ima šansi da bude smenjen, ali videćemo – rekao je Ćesarević. 
Predsednik BSK-a dodao je da Milanovićem nije zadovoljan igrom starijih igrača kojih „ima dosta i nisu ispunili očekivanja“.
Trener Saša Milanović rekao je da o smenjivanju „ne zna ništa“.
Povezana vest:  Vlasnik Liverpula: Nećemo prodati najbolje igrače