marko_perovic_i_lukic_promocija

Perović: Nadam se povratku lepših vremena

 

Povratnik u redove fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Perovcih rekao je danas da očekuje da ta ekipa osvoji jedan trofej ove sezone i vrati se na staze uspeha.

-Zvezda je moja druga kuća, a sećam se nekih lepših vremena. Ponovo sam u klubu, kako bih pomogao da se ta vremena vrate – izjavio je Perović na konferenciji za novinatre na Marakani.

Povezana vest:  Ivanić: Za korak smo bliže cilju

Perović je sa crveno-belima potpisao ugovor na godinu i po dana.

-Minus deset bodova u prvenstvu priličan je zaostatak. Moramo dobro da se spremimo, ništa još nije gotovo, a tu je i takmičenje u Kupu. Očekujem da osvojimo neki trofej ove sezone – dodao je 27. godišnji Perović.

On je prethodnih meseci trenirao sa Crvenom zvezdom i upoznat je sa načinom rada trenera Roberta Prosinečkog. Predsednik Zvezde Vladan Lukić rekao je da je na Peroviću, kao povratniku, velika odgovornost.

Povezana vest:  Milojević: Nismo izdržali strahovit pritisak Zvezde

-Marko će sada imati daleko teži zadatak, nego kada je prvi put bio u klubu. Očekivanja su mnogo veća, pogotovo što smo imali nekoliko povratnika koji nisu opravdali očekivanja. Ipak, Marko poseduje ljudske i sportske kvalitete i siguran sam da će umeti da se nosi sa odgovornošću – rekao je Lukić.

Crveno – beli će narednih dana predstaviti još nekoliko pojačanja.

Povezana vest:  "Crveno-bela krv" širom Srbije i Republike Srpske