milos_krasic_2

Krasić sve bliži odlasku iz Juventusa

 

Jedan od menadžera srpskog fudbalera Miloša Krasića, Vlado Borozan, izjavio je danas da je ovaj igrač ipak bliži odlasku iz Juventusa nego ostanku u tom klubu.

-Mislim da će ipak napustiti klub u zimskom prelaznom roku. Do sada je dosta klubova pokazalo interesovanje za Krasića, iako još nema konkretnih pregovora. U poslednje vreme bilo je više signala koji su ukazivali da će Krasić promeniti sredinu. Igrač njegovog kalibra ne bi trebalo da sedi na klupi za rezerve – kazao je Borozan italijanskim medijima.

Povezana vest:  Roma kiksnula protiv Empolija, sve dalje od titule

Krasić ove sezone kod novog trenera Antonija Kontea nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi. Počeo je samo četiri prvenstvene utakmice, a na ostalima je uglavnom ulazio sa klupe. Prethodnih nedelja, za Krasića su se interesovali Čelsi, Mančester Siti i Junajted, Sevilja i Borusija Dortmund.

Srpski fudbaler u Juventus je došao u leto prošle godine iz moskovskog CSKA koji je na ime obeštećenja zaradio 15 miliona evra. Krasić je, računajući i prošlu sezonu, za torinski klub odigrao 48 utakmica i postigao 10 golova.

Povezana vest:  Maksimović, Živković i Sergej Milinović-Savić među kandidatima