dejan_djurdjevic_cz_ofk

JELEN SUPER LIGA
Oči u oči sa šefom stručnog štaba OFK Beograda, Dejanom Đurđevićem
 
Dejan Đurđević je sigurno osoba koja najbolje zna kako dišu plavo beli: -Uvek može bolje, naravno da sedmo mesto nije pozicija gde bih voleo da vidim OFK Beograd. Počev od samog starta, pratilo nas je dosta problema i nedaća. Jeste ponavljanje, ali mora se istaći da je OFK Beograd napustilo dosta fudbalera, Šaranov, Trivunović, Marković… Imali smo svoje planove koje smo zartali na početku sezone i uspeli smo da isplivamo na površinu u prvim danima decembra, ranije nego što sam očekivao. Igra je sve vreme bila prisutna, a evo sa poslednje tri pobede, stižu i rezultati.
-Afirmisalo se dosta mladih igrača. Petković i Rodić su opet na spisku mlade reprezentacije. Pavlovski i Zđelar krče svoj put ka najboljih jedanaest u plavo belom dresu, a deo su reprezentativnih selekcija.  – ističe Đurđević snagu OFK Beograda
-Nema sumnje da bismo imali i više bodova i da su u kombinacijama bili i Milić i Žeravica, koji dugo vuku svoje povrede, ali i igrači koji su se povređivali tokom prvenstva Brkić, Gašić, Sinđić, Milenović, Purović, Pavlović.
Uspeh je sigurno još veći kada se zna da je sastav bio promenljiv: – Dinamično je bilo prvenstvo, bilo je uspona i padova, ali OFK Beograd je pokazao da igra lep fudbal i da je pre svega klub koji ima jasan cilj, a nama se kockice polako slažu.
Prvenstvo je na pola puta.
-Dižemo se iz pepela i idemo ka vrhu. Već smo na vrhu liste kada je u pitanju domaćinstvo, a imali smo tri poraza kod kuće, uzeli smo bodove u Užicu, a to nije uspelo ni večitima.Očekujemo nove zanimljivosti koje nam donosi naša liga, očekujem novu žetvu bodova na proleće, kao i nove bisere svetskog fudbala koji će pre toga nositi dres OFK Beograda. – sumirao je jesen šef stručnog štaba OFK Beograda Dejan Đurđević.


Povezana vest:  Bez pobednika u meču Udineze - Đenova