Peter_Crouch

Stouk preokrenuo i pobedio Vulverhempton u gostima
 
Fudbaleri Stouka uspeli su da golovima u drugom poluvremenu preokrenu rezultat protiv domaćeg Vulverhemptona i pobede sa 2:1 u utakmici 16. kola engleske Premijer lige.
Ekipa za koju je do 75. minuta igrao reprezentativac Srbije Nenad Milijaš povela je golom Stivena Hunta iz penala u 17. minutu.
Gosti su izjednačili autogolom Kevina Dojla u 58, a do četvrte uzastopne pobede u prvenstvu došli su pogotkom Pitera Krauča 20 minuta pre kraja utakmice.
Stouk je i pored tri osvojena boda ostao osmi na tabeli Premijer lige, ali se približio Njukaslu, koji je kao domaćin igrao nerešeno 0:0 sa Svonsijem.
Njukasl sada ima 27 bodova, a Stouk 24. Između njih, na sedmom mestu, nalazi se Liverpul sa 26, koji sutra igra protiv Aston Vile u gostima.
Identičnu pobedu od 2:1 u gostima ostvario je Vest Bromvič Albion protiv Blekburna. Klub iz Birmingema do tri boda došao je pogotkom Pjera Odemvingija u 89. minutu. Strelac za goste prethodno je bio Džejms Morison u 52. minutu, a na 1:1 izjednačio je Skot Den u 72.
VBA je sada 13. na tabeli, dok je Blekburn ostao pretposlednji.
Fulam je golovima Klinta Dempsija u 33. i Brajana Ruiza Gonzalesa u 34. minutu sa 2:0 na svom terenu pobedio poslednjeplasirani Bolton, dok su Everton i Norič igrali nerešeno 1:1.
Gosti su vodili od 28. minuta golom Grenta Holta, ali je bod Evertonu doneo Leon Osman devet minuta pre kraja.
Povezana vest:  Mijailović: Nadamo se nastavku prvenstva u maju