lukja_milivojevic_promocija

Luka Milivojević potpisao ugovor na tri i po godine sa Zvezdom

 

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor na tri i po godine s dosadašnjim veznim igračem Rada Lukom Milivojevićem.

-Čast mi je što ću nositi Zvezdin dres, od malih nogu sam veliki zvezdaš. Drago mi je što sam na krsnu slavu Sveti Nikola potpisao ugovor – kazao je Milivojević, koji će u Zvezdi nositi dres s brojem 15.

Povezana vest:  Mediji: Bolonja želi da dovede Matića na pozajmicu

Milivojević ima 20 godina, a ponikao je u kragujevačkom Radničkom, odakle je 2008. godine prešao u Rad.

-Znam šta su ciljevi Zvezde i na svakoj utakmici ću ginuti za dres, a ako se svi budu odnosili prema njemu kao ja, neće biti problema. Meni Crvena zvezda donosi mnogo i ovo mi je najbolji potez u životu – rekao je Milivojević.

Povezana vest:  Bekali hoće samo Rumune u timu Steaue

Na pitanje novinara da li sebe smatra najboljim fudbalerom u Super ligi Srbije, on je ocenio da će se to „pokazati“ i da „veruje u sebe“.

-Verujem u sebe, a pokazaće se da li sam najbolji u Super ligi ili ne. Upoznat sam da me je Prosinečki najviše tražio, drago mi je kad me takav igrač želi u timu, a igram na istoj poziciji na kojoj je on igrao, tako da ću mnogo naučiti od njega – istakao je Milivojević.

Povezana vest:  FIFA lista: Srbija 56, najslabiji plasman od samostalnosti

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je Milivojević izabrao „najteži, ali najbolji put“ u fudbalskoj karijeri.

-Ovo je velika šansa da ostvari ono što je sanjao i verujem da je neće propustiti – rekao je predsednik Zvezde na promociji igrača.