Nemanja_Vidic_nosila

Vidić uskoro na operaciji kolena

 

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić biće u narednih nekoliko dana podvrgnut operaciji kolena, potvrdio je danas njegov menadžer Silvano Martina. Srpski internacionalac je zadobio povredu ukrštenih ligamenata u utakmici Lige šampiona protiv Bazela ranije ovog meseca, zbog koje će morati da pauzira do kraja sezone.

-Vidić će biti operisan u narednih nekoliko dana. Pokidani ukršteni ligamenti nisu mala povreda, ali zahvaljujući napretku medicine poslednjih godina sada je taj problem rešiv – rekao je Martina.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE 2015/2016, Partizan na startu protiv Metalca, OFK Beograd - C. zvezda

On je dodao da očekuje da će se Vidić posle operacije brzo oporaviti.

-Naravno da će trebati vremena da se Vidić vrati na teren, ali ne sumnjam da će se on potpuno oporaviti – istakao je Martina.

Tridesetogodišnji Vidić je za Mančester Junajted od januara 2006. godine, kada je stigao iz moskovskog Spartaka, odigrao 167 utakmica i postigao 14 golova. Vidić je za reprezentaciju Srbije od 2002. do 2011. nastupio na 56 mečeva uz dva postignuta gola. Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) ove godine je uvrstila Vidića na širu listu od 56 fudbalera za izbor najboljeg igrača u 2011.

Povezana vest:  Južna Afrika više nego spremna za Mundijal