predrag_mijatovic

Mediji: Mijatović odbio poziv rukovodstva Partizana?
 
Bivši sportski direktor Reala iz Madrida Predrag Mijatović odbio je poziv da taj posao obavlja u Partizanu, preneli su danas beogradski mediji.
Jedna od legendi crno-belih, bivši istaknuti jugoslovenski reprezentativac i igrač Valensije i Reala, navodno je odbacio mogućnost da se vrati u Partizan i od Mladena Krstajića preuzme dužnost sportskog direktora.
Pojedini mediji tvrde da je Mijatović odbio poziv rukovodstva Partizana s obrazloženjem da ne namerava da se vrati u srpski fudbal i napusti Španiju, gde živi sa porodicom.
Aktuelnog prvaka Srbije trenutno potresa sukob između predsednika kluba Dragana Ðurića i sportskog direktora Krstajića nakon što je Ðurić izjavio da je sportski sektor kluba kriv za neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Krstajić je kasnije žestoko optužio Ðurića, navodeći da predsednik „sve uspehe kluba koristi za ličnu promociju, a za neuspehe krivi sportski sketor“.
Zbog previranja koji su propisno uzdrmali klub Upravni odbor Partizana je zakazao sastanak za ponedeljak, kada se očekuje smena Krstajića.
Apsolutnu podršku sportskom direktoru već su dali šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević i trener klupske filijale Teleoptika Vuk Rašović, koji u rekli da će podneti ostavke ukoliko Krstajić bude razrešen dužnosti.
Uz Krstajića su stali i brojni navijači crno-belih, ispisujući na tribinama Partizanovog stadiona grafite sa porukama podrške.
Povezana vest:  Artur Boruc prešao iz Seltika u Fiorentinu