KASALICA FILIP_03

Kasalica: Ispunio mi se životni san da dođem u Zvezdu

 

Dosadašnji fudbaler užičke Slobode Filip Kasalica potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tom prilikom rekao da mu se ispunio životni san.

-Pregovori sa Slobodom su bili teški ali, na moju sreću, sve se završilo kako sam želeo. Ispunjena mi je jedna od želja da obučem dres Crvene Zvezde i nadam se da ću ostvariti drugu, a to je da podignem pehar – rekao je Kasalica na Marakani.

Povezana vest:  Junajted minimalacem protiv Fulama ponovo na čelu

Kasalica će se pojaviti na prozivci trenera Roberta Prosinečkog 10. januara i zadužio je dres sa brojem 17.

-Ne plašim se izazova, znam šta me čeka i učiniću sve što je u mojoj mogućnosti da pomognem da povećamo Zvezdinu efikasnost – rekao je Kasalica.

On je dodao da je zbog pregovora sa Zvezdom odložio odmor i da će posle Nove godine početi sa treninzima, kako bi spreman dočekao nastavak sezone. Generalni sekretar Crvene zvezde Ðorđe Stefanović rekao je da je Kasalica od početka bio želja šefa stručnog štaba.

Povezana vest:  Everton minimalcem bolji od Barnlija

-Završili smo posao malo kasnije nego što smo planirali. Nadam se da će Filip biti svestan težine Zvezdinog dresa ali, ne sumnjam da će pokazati kvalitet – rekao je Stefanović.

On je dodao da će nakon sutrašnjeg dovođenja Nikole Maksimovića, prelazni rok za Zvezdu biti završen, a da će, ukoliko se ukaže šansa, i finansijska situacija dozvoli, biti angažovan novi igrač. Crvena Zvezda je u zimskom prelaznom roku već angažovala Luku Milivojevića iz Rada i Filipa Mladenovića iz čačanskog Borca, dok se u klub vratio Marko Perović.

Povezana vest:  Vermezović: Start kakav se samo poželeti može