Promocija VISA olimpijske kartice 1

PROMOVISANA VISA OLIMPIJSKA KARTICA

Podrška zlata vredna

 

U filijali Vojvođanske banke na Novom Beogradu, danas je održana promocija VISA olimpijske kartice Vojvođanske banke za podršku našim sportistima na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

Marinos Vathis, Predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, Vlade Divac, Predsednik OKS, Žarko Paspalj, potpredsednik OKS i naši olimpijci, streljačica Ivana Maksimović i veslači Nikola Stojić i Jovan Popović su prisutnim klijentima i okupljenim novinarima objasnili na koji način svaki klijent banke korišćenjem Visa olimpijske kartice Vojvođanske banke postaje aktivan učesnik u pružanju podrške našem timu na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Od svakog plaćanja Visa olimpijskom karticom, Vojvođanska banka će deo sredstava donirati Olimpijskom komitetu Srbije, bez dodatnih troškova po klijenta.

Povezana vest:  Na 200 dana do Olimpijskih igara u Londonu podignuta zastava OI u ambasadi Velike Britanije

„Drago mi je da je Vojvođanska banka, kao zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije smislila još jedan način kako da dodatno podrži naše olimpijce i uz to omogući svim korisnicima kartice, jednostavan način da i sami učestvuju u jačanju podrške Olimpijskom timu Srbije na putu za London. Raduje me što su i druge članice našeg sponzorskog pula, SKO pumpe, Verano gupa i Zekstra obezbedile za korisnike Visa olimpijske kartice dodatne pogodnosti i popuste i tako pokazale da smo svi na istoj liniji i da nastojimo da za naše olimpijce obezbedimo maksimalnu podršku u njihovom pohodu na olimpijske medalje,“ izjavio je ovom prilikom Vlade Divac, Predsednik OKS“, izjavio je ovom prilikom Vlade Divac, Predsednik OKS.

Povezana vest:  OI 2016, Sebić 11, Pletikosić 25. MK puškom iz trostava

Osim podrške našim olimpijcima, klijenti ostvaruju velike uštede korišćenjem Visa olimpijske kartice, jer se nominalna kamatna stopa za transakcije plaćanja kreće od neverovatnih 16% u decembru i svakog meseca opada za 2%. Za vreme Olimpijskih igara u avgustu 2012. godine kamatna stopa pada na 0%.