vladimir_stojkovic_par_voj

Vladimir Stojković odlazi u Azerbejdžan!?

 

Vladimir Stojković uzburkao je sprsku javnost kada je potpisao za Partizan i tako uzburkao strasti kod navijača. U poslednje vreme Stojković je pod policijskom zaštitom baš zbog navijača a sada je na redu nova “bomba”. Naime, Iako se u medijima nije mnogo pisalo I pričalo o odlasku igrača iz Humske 1 Vladimir Stojković, prvi golman ekipe mogao bi već ove zime da nastavi karijeru u Azerbejdžanu, bivšoj Sovjetskoj republici.

Povezana vest:  Drulović: Favoriti smo, ali to treba i da dokažemo

Nekadašnji reprezentativac Srbije je na meti Hazara iz Lenkorana, trećeplasirane ekipe iz prvenstva Azerbejdžana, za koju nastupa Branimir Subašić Srbin koji ima pasoš Azerbejdžana.

Nekadašnji fudbaler Zvezde mogao bi da bude bitna karika u realizaciji ovog transfera, pošto je već dao preliminarne podatke o Stojkoviću novom treneru Turčinu Sinejtu Bičeru.

Azerbejdžanci bi ozbiljnu konkurenciju za Stojkovića mogli da imaju u Rusiji, pošto nekoliko medija iz ove zemlje navodi da su Krila Sovjetov takođe zainteresovana za srpskog golgetera koji se ovih dana našao u centru medijske pažnje ali zbog navodnih porodičnih problema sa suprugom Bojanom.

Povezana vest:  Van Gal vikao na igrače