FUDBALSKA-LOPTA

Vladimir Matić se vratio u Novi Pazar

 

Fudbaler sredine terena Vladimir Matić se posle godinu dana vratio u Novi Pazar i biće treće pojačanje ovdašnjeg superligaša u zimskom prelaznom roku. Trener Novopazaraca Ljubomir Ristovski ocenio je da se radi o kvalitetnom igraču, koji treba da dokaže da je potreban ekipi koja se nalazi na 14. poziciji u Super ligi, sa 11 bodova.

Povezana vest:  Matijašević: Normalno je da budemo u prve dve-tri ekipe

-Nesporno je da se radi o dobrom igraču, čije kvalitete novopazarska publika dobro poznaje. Takođe, sigurno je i da će Matić tokom predstojećih priprema morati puno da radi i tako opravda epitet pojačanja – rekao je Ristovski radiju Sto plus.

Matić (28) je poslednju sezonu proveo u jermenskom vicešampionu Gandžasaru, gde je na 26 prvenstvenih utakmica postigao četiri gola. Ovaj dugogodišni prvotimac BSK-a iz Borče je nosio dres Novog Pazara u jesenjem delu sezone 2010/11, kada je na 16 mečeva u Prvoj ligi bio strelac četiri puta.

Povezana vest:  Murinjo se žali na kaznu: Moram da budem iskren prema sebi

Novopazarce su ranije u ovom prelaznom roku pojačali napadači Admir Raščić i Feđa Dudić, a iz kluba najavljuju dovođenje još dva ili tri nova igrača.

-Prioriteti su nam golman i jedan ili dva štopera – ocenio je trener Ristovski.

Ugovorne obaveze istekle su Edinu Ferizoviću, Vladanu Spasojeviću, Zoranu Šupiću i Marku Mugoši, a klub su ranije napustili Aleksandar Petrović i Sead Ramović. Novi Pazar će pripreme za prolećni deo prvenstva početi 16. januara. Sezona u Super ligi će biti nastavljena 3. marta, kada Novi Pazar dočekuje vodeći tim lige – beogradski Partizan.

Povezana vest:  Karadžić: Ne odlazim sa mesta predsednika FSS