leonardo_trener

Leonardo: Stvarno sam verovao da možemo proći!

 

Prvu utakmicu je Schalke dobio usred San Sira s 5-2, a prolaz je potvrdio pred svojim navijačima novom pobjedom 2-1.

-Verovao sam, stvarno sam verovao, čak i posle prve utakmice, da možemo da prođemo dalje. U prvom poluvremenu smo imali inicijativu i kontrolisali smo utakmicu, ali nismo stvarali šanse za gol. Sanjao sam o našem velikom povratku koji smo mogli i da napravimo, samo da smo postigli gol u pravom trenutku u revanšu, na početku utakmice – izjavio je Leonardo.

Povezana vest:  EURO 2012, Barzalji: Ne spominjite mi više rezultat 2:2

-„U nekim situacijama, gledajući obe utakmice, nismo mogli ništa bolje da uradimo od onoga što jesmo. Ako se, recimo, osvrnemo na golove koje smo primili, posebno na San Siru, naša odbrana je uvek bila postavljena i spremna. Kada je konačni rezultat ovakav, ne možemo da govorimo da je odlučila samo jedna stvar. Platili smo cenu jer smo potrošili puno energije poslednjih meseci. U prvenstvu i Ligi šampiona. Ušli smo sa problemima u odlučujuću fazu sezone.

Povezana vest:  Kagava potpisao za Junajted, jedva čeka da počne da igra

Dodao je još kako ga nastup Veslija Snajdera nije razočarao.

-„Nisam razočaran sa Snajderom, posebno u ovakvim okolnostima u kojima je svakom našem igraču bilo teško. Igrači Šalkea su ga striktno pokrivali, a ostalo je odradio umor – rekao je Leonardo.