tijana_bajin1

SRPSKI TOP MODEL by IVANA STANKOVIĆ

Epizoda V, sreda 13. april u 22h

Iz daljeg takmičenja eliminisana Tijana Bajin

 

Deset preostalih devojaka u Srpskom top modelu su u petoj epizodi imale čak tri kastinga za naše najprestižnije dizajnere.

Bata Spasojević je birao devojke za promo slikanje za Fashion Week, ali i za svoju reviju u Majamiju. Devojke su bile oduševljene, ali i nervozne, pa se većina nije pokazala u najboljem izdanju. Ana, Neda, Kristina i Marina ipak su dobile još jednu šansu, ali na kraju je poznati kreator odlučio da nijednu takmičarku Srpskog top modela ne povede u SAD.

– Ipak je to veliki rizik. Moraju biti sigurnije u sebe da bi dobile takav posao – objasnio je Spasojević.

Kod Suzane Perić odvijao se kasting za katalog njene nove kolekcije „Dive šapuću o slobodi“. Devojke su morale da glume Italijanku na trgu u Rimu, koja pije espreso i flertuje sa Džordžom Klunijem ili Moniku Beluči koja pleše uz cigansku muziku. Odluka Suzane Perić bila je: Dive su Dejana I Katarina. Njih dve su, po rečima kreatorke, imale senzualnost koja je potrebna za to snimanje.

Povezana vest:  Serijal "MAČKA NA DRVETU: SPASAVANJE" na Animal Planet kanalu

Na kastingu Darka Kostića sve se odvijalo veoma brzo, njegov favorit bila je Neda, ali imao je zamerku.

– Ona jedina od svih zaista izgleda kao manekenka, ali mora mnogo da smrša, 7-8 kila, kako bi izvukla svoj maksimum! – izjavio je Darko, a Neša Radujević se nije složio s tim.

– Darko tako stalno lupeta! – rekao je modni stručnjak, a ni Ivana Stanković nije podržala Kostićevo mišljenje.

Povezana vest:  Voditeljka “X Faktora” Antonija Blaće izgleda bolje nego ikad!

– Zaista me zanima psihičko stanje tih kretora koji smatraju da manekenke moraju da imaju 49-50 kilograma!

A da bi osetile sve izazove modne piste devojke su šetale na pešačkom prelazu, gde su morale da budu maskimalno skoncetrisane, da ne obraćaju pažnju na gužvu, automobile, pešake, dobacivanja… U seoskom ambijentu imale su novo slikanje, a svoje strahove pobedile šetajući ispred žirija sa vrlo živim i opasnim modnim dodatkom iliti aksesoarom – zmijom!

Posle svih ovih zadataka odluka Ivane, Nenada i Miše bila je da Tijana Bajin ne zaslužuje da ostane u šouu.

– Mislim da se Tijana nije mnogo iznenadila našom odlukom. Imala je najlošiju fotografiju, nije radila na sebi, bila je loša na kastinzima i nije dobila nijedan posao. To je sasvim dovoljno razloga za ispadanje – objasnila je Ivana Stanković.

Povezana vest:  Marija Karan u popularnoj hrvatskoj seriji Larin izbor

– Tačno je da sam očekivala takvu odluku žirija, jer mi je Ivana na indirektan način to i pokazala. Iako su me ubeđivali kako se ne trudim i ne želim da ostanem u Srpskom top modelu, to nije bilo tako, jer zašto bih ušla u tu priču da nemam želju? Sada mi jesu ubili želju za modelingom, ali tada sam je još imala. Verovatno je i moj sukob sa žirijem uticao na njihovu odluku, jesam bila drska i bezobrazna, ali ja sam te komentare shvatila kao ponižavanje, a to bez obzira na njihovo iskustvo i uspešne karijere nisam mogla da dozvolim! Ali, dobro, sve je to TV šou, sve razumem – kaže Tijana Bajin.