zvezda_pripreme_januar_2012

Mladenović: Raduje me jaka konkurencija

 

Novi fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović izjavio je danas da klub na poziciji levog beka ima kvalitetne igrace, ali i da se ne plaši konkureciji.

-Duško Tošić i Nikola Petković su provereni igrači koji poseduju veliki kvalitet. Takva konkurencija me svakako raduje, ima dosta utakmica i prostora za svu trojicu. Verujem u sebe i svoje sposobnosti i uveren sam da ću se dobro uklopiti i afirmisati u prolećnoj polusezoni – rekao je Mladenović.

Povezana vest:  Krajem leta formalizovanje prodaje 48 posto deonica Milana

On je dodao da mu je velika čast i zadovoljstvo da sarađuje sa trenerom Robertom Prosinečkim. Mladi reprezentativac Srbije, koji je na izmaku prošle godine iz Rada stigao na Marakanu, Luka Milivojević tvrdi da su dobre pripreme ključ uspeha.

-Zaostatak na tabeli je veliki, ali nema predaje. Moramo dobro da se spremimo, jer od narednih 50 dana koliko ćemo provesti na pripremama zavisi kako ćemo igrati u drugom delu prvenstva. Svi volimo da na treninzima radimo fudbalske stvari, ali dobra fizička i taktička sprema je ključ svega – poručio je Milivojević.

Povezana vest:  Uhapšeni otac i tetka Artura Vidala

Trener Zvezde Robert Prosinečki izvršio je juče prozivku igrača čime su i zvanično počele pripreme crveno-belih za drugi deo sezone. Crvene zvezda će narednih dana raditi u Beogradu, zatim odlazi u Crnu Goru gde će od 19. do 29. januara obaviti bazični deo priprema, a potom sledi odlazak u Antaliju.