vladan_lukic_predsednik_fk_czLukić: Priča se da Partizan premira Zvezdine protivnike

 

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić nije želeo da komentariše optužbe predsednika Partizana Dragana Đurića za „kupovinu“ sudija, ali ga je indirektno optužio za nameštanje utakmica.

Lukić je kazao da Đurićeva izjava da „sudije rade za Zvezdu“ i da je o tome razgovarao sa čelnicima Jagodine, Rada, OFK Beograda i BSK-a dokaz za čaršijske priče da „Partizan pre svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike“ što je zabranjeno propisima u Srbiji.

Povezana vest:  Odložena utakmica Bolonja - Atalanta

-Posle ovoga, ne bi me začudilo da to rade i sa sudijama – kazao je on.

-Kada Đurić već druge lažno optužuje trebalo bi da se seti jednog svog marifetluka o kome pricaju ‘vrapci na grani’. Kako je to Partizan prošlog proleća, kada je već obezbedio titulu, lagano na svom stadionu izgubio od Jagodine i ovom timu omogućio da ostane u Super ligi? I da li je tačno da nijedna kladionica u zemlji nije primala uplate na tu utakmicu – upitao je Lukić predsednika Partizana.

Povezana vest:  Skupljim ulaznicama za finale LŠ porasla cena, jeftinije zamrznute

Lukić je istakao da Đurić, koga je u ironičnom tonu nazvao „proslavljenim fudbalerom“ pošto je predsednik Partizana na čelo tog kluba došao kao uspešan biznismen, o sudijama priča kako bi opravdao zaostatak za Zvezdom uprkos mnogo skupljem timu.

-Đurićeva izjava samo potvrđuje ono o čemu sam pričao dva dana pre početka prvenstva – da su se cele zime ozbiljno organizovali i pripremali kako da sruše Zvezdu ovog proleća, a da je prvi deo njihovog plana omalovažavanje svakog uspeha kako bi se Zvezda prvo medijski satanizovala – naglasio je Lukić.

Povezana vest:  Ukupni dug Jagodine manji od duga Zvezde prema njoj

-Moja poruka Đuriću je jasna – ne uzimaj više Zvezdu u usta, ne traži objašnjenje za svoje neuspehe u nama i ne troši više pare na Zvezdine protivnike – dodao je predsednik Zvezde odgovarajući na Đurićevu izjavu dnevnom listu Blic.