djuric-grant2

Partizan počeo pripreme bez Vukića

 

Fudbaleri Partizana predvođeni novim trenerom Avramom Grantom počeli su danas pripreme u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu. Jedini igrač koji se nije pojavio na prozivci je Zvonimr Vukicć, kojem je istekao ugovor sa crno-belima. Predsednik Partizana Dragan Ðurić rekao je da prednost od 10 bodova dosta značci, ali da klub mora da radi još više.

Povezana vest:  Kovač: Niko ne može da bude favorit u Italiji

-Prednost na prvi pogled deluje velika, ali to ne mora ništa da znači. Moram da se zahvalim bivšem treneru na dosadašnjem radu. Stigao nam je novi šef stručnog štaba, on će završiti započeti posao i pokušati da uradi nešto više u Evropi – rekao je Ðurić na okupljanju u Partizanovom sportskom centru.

Prvi čovek crno-belih, iako je to najavio u nedelju, danas nije želeo da priča o događajima koji su potresli klub u ptrehodnom periodu. Šampion Srbije juče je potpisao ugovor na godinu i po dana sa izraelskim štručnjakom Avramom Grantom, koji je na prvom okupljanju rekao da najviše voli da priča na terenu.

Povezana vest:  Vojvodina nadigrala Rad na Vračaru

-Želim da vam čestitam na dobro obavljenom poslu u prvom delu sezone, a sada će cilj biti da podignemo klub na viši nivo u Evropi. Naravno moramo da nastavimo sa onim što smo započeli u prvenstvu, pokušaću da vam pomogem svojim iskustvom i nadam se da ćemo svi uživati – poručio je Grant.

Patrtizan će u narednom periodu raditi u Beogradu, kasnije sledi selidba u Dubai, a završne pripreme odradiće u Turskoj.  Upravni odbor Partizana smenio je krajem prošle godine sportskog direktora Mladena Krstajića, a nedavno je otkaz dobio i trener Aleksandar Stanojević.

Povezana vest:  Kapelova Rusija uspešna na startu kvalifikacija