Dragan_Stojkovic

Dragan Stojković primoran da napusti kafe na stadionu Zvezde

 

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Stojković doživeo je danas neprijatnost u kafeu na klupskom stadionu, gde ga je grupa navijača crveno-belih isprovocirala i primorala da napusti lokal. Kako prenose beogradski mediji, Stojković je sedeo sa prijateljima u „Red kafeu“ kada su mu prišla trojica mladića i bez okolišanja mu poručili da mu „zabranjuju“ da sedi u tom lokalu i da mu je bolje da ode, što je on i učinio.

Povezana vest:  EURO 2012, Benzema: Nema razloga za tugu, Španija je najbolja na svetu

-Došao sam na stadion kako bih popio piće sa prijateljima iz Srbije koje dugo nisam video. Kako ne bih uznemiravao okruženje, rekao sam tim momcima da je sve u redu i mirno otišao sa stadiona. Ružno je što se sve to desilo, pogotovo na javnom mestu – izjavio je Stojković.

Aktuelni trener japanske Nagoje doputovao je u Beograd na odmor i kako bi prisustvovao komemoraciji i sahrani preminulog Miljana Miljanića.

Povezana vest:  Spisak igrača S. Irske za mečeve sa Srbijom i Slovenijom

-Još kada sam preuzeo funkciju predsednika Crvene zvezde osetio sam veliki otpor navijača i nisam imao njihovu podršku, iako sam važio za klupsku legendu. Jednostavno, nisu me voleli, niti me i danas vole, jer su kod mene važila jasna pravila ponašanja. Nisam im dozvoljavao da vode klupsku politiku, nisu mogli da uživaju beneficije. To je jedina istina, mada je tužno da mi se ovakve stvari dešavaju na stadionu Zvezde – rekao je Stojković, poručujući da mu ne pada na pamet da tokom boravka u Beogradu angažuje obezbeđenje.

Povezana vest:  Konte: Nastavljamo da pišemo istoriju

-Nisam se ni najmanje uplašio, jer sam sportista, trener i funkcioner. U ovom gradu sam navikao da šetam slobodno, a događaj u “Red kafeu“ bio je više neprijatan za moju okolinu – zaključio je Stojković.