adidas_kopacka_2012_januar

adidas predstavio pametnu kopačku adizero f50
 
Na terenima FK Brodarac adidas je predstavio pametnu kopačku, adizero f50. Popularni prvotimci Crvene Zvezde, Marko Vešović i Darko Lazović, demonstrirali su prednosti f50 kopačke i tako pokazali da su sa pravom odabrani da budu ambasadori pametnog fudbala u Srbiji, poput Lea Mesija koji u svetu promoviše ovu kopačku.
Kako bi prisutnima pokazali jedinstvene karakteristike ove kopačke, popularni igrači Crvene zvezde, ubacili su miCoach SPEED_CELL uređaj u adizero f50 kopačke i prikazali kako pametno treniranje izgleda na terenu. Ova adidas inovacija sadrži čip koji beleži trenutnu, prosečnu i maksimalnu brzinu, broj sprintova, pređenu udaljenost mnoge druge statistike fudbalera koji ovakve kopačke nosi na treninzima. Tako snimljene aktivnosti igrača moguće je učitati putem WiFi-ja ili USB-a na PC ili MAC, kao i na iPhone i iPod.
Zainteresovanim gostima su, nakon improvizovanog treninga, prikazani rezultati Lazovića i Vešovića koje je zabeležio miCoach SPEED_CELL. Naši adizero f50 ambasadori su tako dobili uvid u svoje skorove na terenu, a adidas im je omogućio da treniraju i nastupaju u specijalno dizajniranim kopačkama sa njihovim potpisom. Rezultate naših prvotimaca komentarisao je popularni voditelj Luka Tešanović koji je vodio program.

 

Povezana vest:  Morinjo: Igramo izuzetno dobro