MTV_Europe_Jason_Derulo
MTV WORLD STAGE: Jason Derulo i Black Eyed Peas

MTV World Stage BEP - Performance 1MTV World Stage ovog petka u 21h donosi dva sjajna nastupa – Jason Derula i grupe Black Eyed Peas!
Mladi pevač Jason Derulo, koji se prvi put na sceni pojavio 2010. godine sa istoimenim albumom koji se širom sveta prodao u tiražu od 850 000 kopija i sa kojeg dolazi čak 10 Top Ten hitova, nastupio je na ovogodišnjoj dodeli EMA u Belfastu. On je zabavljao mnogobrojnu publiku okupljenu ispred City Hall-a, dok je na dodeli u toku bio „2011 MTV EMA Red Carpet Live“ šou. Ovaj nastup usledio je neposredno po objavljivanju njegovog drugog po redu studijskog albuma „Future History“, na kojem je i sam napisao mnoge pesme i koji je opisan kao „kombincija sexy urban dance zvuka i vrcavih ljubavnih pesama – mešavina različitih uticaja duboko ukorenjena u njegov pop izraz“.
Popularna grupa Black Eyed Peas nastupila je u jednoj od najmodernijih njujorških hala – Terminal 5, promovišući mega uspešan 6. album „The Beginning“. Svetski priznata grupa izvela je fenomenalan set odabranoj grupi fanova. Black Eyed Peas su prodali preko 31 milion albuma i osvojili 6 Grammy nagrada.
Zato se spremite za jednu od najpopularnijih, najinventivnijih, i najenergičnijih grupa sveta i talentovanog Jesona Derula koji nastupaju specijalno za MTV World Stage ovog petka u 21:00 samo na MTV kanalu!

Povezana vest:  Selin Dion hospitalizovana iz predostrožnosti

{vsig}JASON_DERULO_BEP{/vsig}