ofk_pripreme_2012

Romantičari na novoj lokaciji
 
Sa osmesima na licima, momci iz glavnog grada krenuli su na drugu fazu priprema.
Sosa Babić je u Kučevo poveo sledeće igrače:
Golmani: Lukač, Matek, Čupić
Odbrana: Petković, Planić, Kecojević, Marković, Vasiljević, Gašić, Milić M, Rodić, Milenović, Stojiljković.
Sredina terena: Nikolić, Kolarević, Metju, Stojanović, Sinđić, Zdjelar, Jelić, Mijić, Raičević, Stanojević, Batioha, Osmanagić, Žeravica, Simić, Pavlovski
Napadači: Milić N, Aleksić, Popović, Tamaš, Purović
OFK Beograd će biti smešten u hotelu Rudnik.
Stručni štab je u sastavu Branko Babić šef stručnog štaba, Branko Vukašinović trener, Miloljub Ostojić koordinator, Oliver Kovačević trener golmana, Aleksandar Galić kondicioni trener, Miloš Bašić pomoćni trener, sekretar Novak Rašić, fizioteraputi Nenad Kovačević i Dejan Toševski, kao i ekonom Jordan Ilić.
Romantičari su u međuvremenu obavili neophodna testiranja.
Podsećanja radi, svi su na kraju jesenjeg dela dobili programe po osnovu kojeg su radili za vreme pauze. Rezultati su pokazali da su se svi do jednog pridržavali i ispoštovali zacrtani program.
-Rezultati su zadovoljavajući, ali ima dosta prostora za napredak, s obzirom da smo u početnoj fazi priprema. Napravili smo pojedinačne programe i svakom od igrača prilazimo na odgovarajući način, tako da u nekoj finalizaciji pokušavamo da izvučemo maksimum od svakog ponaosob, a da pritom uzmemo u obzir sve fiziološke zakonitosti – reči su Aleksandra Galića kondicionog trenera OFK Beograda.
Testiranja koja su sprovedena su donela rezultate na osnovu kojih se mere aerobni kapaciteti, ali i trenutna snaga i eksplozivnost. Takođe na osnovu dobijenih rezultata, dobijaju se i parametri koji se koriste za razvoj funckionalnih sposobnosti. Svi igrači su pokazali da su spremni došli na pripreme, a za posebnu pohvalu je spremnost koju su pokazali mlađi igrači.
Po povratku iz Kučeva, predviđeno je da se odigra prijateljska utakmica sa beogradskim Sinđelićem 04.02.

 

Povezana vest:  Kokeza zaražen korona virusom, Vučić kazao da se prvi čovek FSS dobro drži