neven_subotic

FSS pružio podršku Subotiću

 

Fudbalski savez Srbije (FSS) i svi članovi nacionalnog tima pružili su danas podršku reprezentativcu Nevenu Subotiću u trenutku kada se vodi istraga o silovanju devojke na žurci koja je organizovana u kući igrača u Dortmundu.

-Subotić predstavlja, apsolutno u svemu, primer uzornog mladog čoveka. Poznato je da je njegovo ponašanje uvek – na pripremama, u hotelu, na putovanjima, na treninzima, na utakmicama, u odnosu ka javnosti i u životu uopšte, i primerno i profesionalno i kulturno. Subotić nikada do sada nije bio ne vinovnik, nego ni učesnik nijedne ružne scene ili događaja – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Fudbaleri u Engleskoj sve više traže pomoć psihologa tokom pandemije

FSS ističe da je Subotić kvalitetna osoba i pošten čovek i da će savez uvek biti ponosan na njega.

-Takođe, ovim putem reči podrške i izraze punog poverenja Nevenu Subotiću upućuju i svi fudbaleri i članovi stručnog štaba A reprezentacije Srbije, u potpunosti uvereni u njegovu nevinost i željno očekujući upravo takav izveštaj posle pokrenute istrage povodom ružnog incidenta – kaže se u saopštenju.

Povezana vest:  Verati: Da igram u Italiji lakše bih otišao na SP

FSS je dodao da ovim potezom ni na koji način ne želi da ugrozi pokrenutu istragu nadležnih organa Nemačke, shvatajući da Subotić mora da se izjasni zbog činjenice da se incident dogodio u njegovoj kući.

-Uvereni smo da će i rezultati istražnog procesa ukazati na nevinost našeg reprezentativca – zaključio je nacionalni fudbalski savez.

Povezana vest:  Barselona lako izašla na kraj sa Saragosom

Incident se desio na prošlonedeljnoj žurci, a istražitelji su od Subotića zatražili spisak svih gostiju.