ostojic-jojic_potpis

Vukić ostaje u Partizanu, potpisali Jojić i Ostojić

 

Nekadašnji reprezentativac Zvonimir Vukić postigao je danas dogovor sa Upravom Partizana i nosiće crno-beli dres još najmanje godinu dana.

-Našli smo kompromisno rešenje, postigli dogovor sa Vukićem o novom jednogodišnjem ugovoru. Verujem da će saradnja biti uspešna kao i do sada. On će danas potpisati ugovor – rekao je funkcioner crno-belih Albert Nađ.

Povezana vest:  Vilšir pozvao Volkota da ostane u Arsenalu

Nađ je dodao da Senegalac Lamin Dijara, za sada ostaje u Partizanu, jer nije postigao dogovor o prelasku ukazahstanski Aktobe. On je potvdio i da je omladinac Luka Stojanović bez dozvole kluba otišao u Sporting iz Lisabona. Profesionalne četvorogodišnje ugovore danas su potpisali Miloš Jojić i Miloš Ostojić, dosadašnji igrači Teleoptika.

Mladi vezni igrač Jojić (1992), od koga se očekuje da nasledi Vukića rekao je da je u Partizanu još od 2003, kada su se crno-beli prvi put plasirali u Ligu šampiona.

Povezana vest:  Anćeloti: Završili smo sa kupovinom

-Od tada sam sanjao da zaigram za prvi tim i velika mi je čast što ću igrati uz legendarnog kapitena Sašu Ilića – rekao je Jojić.

Defanzivac Ostojić (1991) kao uzore izdvojio je Mladena Krstajića i Stefana Savića.

-Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor i trudiću se da opravdam poverenje ljudi iz kluba – rekao je Ostojić.

Povezana vest:  Mbokani u Monaku

Crno-beli sutra putuju na pripreme u Izrael gde bi trebalo da odigraju tri prijateljska meča, ali se još ne znaju imena rivala.