jose-mourinho_real_1

Murinjo: Nije moguće pobediti u Barseloni

 

Trener fudbalera Reala iz Madrida Žoze Murinjo rekao je da on nije glavni krivac za eliminaciju iz Kupa Kralja i da njegovoj ekipi nije bilo dozvoljeno da pobedi Barselonu na stadionu Nou Kamp.

-U svlačionici sam čuo da je nemoguće pobediti u Barseloni – ironično je rekao Murinjo španskim medijima.

Povezana vest:  Milojević: Respektujemo Donji Srem, želimo dobar meč

-Došli smo u Barselonu sa ciljem da pobedimo i prođemo u polufinale. Znali smo da će biti teško, tako je bilo i kad sam vodio Čelsi i Inter protiv Barse. Mogu da čestitam Barseloni na pobedi u prvom meču u Madridu, ali ne i na prolazu u polufinale – istakao je portugalski stručnjak.

Barselona i Real sinoć su remizirali 2:2, a katalonski tim prošao je dalje zbog pobede od 2:1 u prvom meču.  Real je juče gubio sa 2:0, uspeo je da izjednači, a utakmicu je završio bez isključenog Serhija Ramosa. Murinjo je nekoliko puta tokom meča vikao na glavnog sudiju Tešeiru. Trener Barselone Pep Gvardiola priznao je da mu je laknulo kada je sudija odsvirao kraj.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LE, Evandro i Mijailović: Jedva čekamo da počne

-Real je sjajan tim i zato naša zaslužena pobeda dobija na težini. Golman Pinto je pružio veoma dobru partiju. Svaki meč protiv Reala nam je sve teži – istakao je Gvardiola.

Barselona i Real su od početka sezone već odigrali pet međusobnih mečeva, Katalonci su slavili tri puta, uz dva remija.