borha_cz_BSK

Borha dobio novu ulogu u timu Zvezde

 

Fudbaler Crvene zvezde Kristijan Borha rekao je danas da mu je trener Robert Prosinečki namenio novu ulogu u timu i da će u prolećnom delu sezone igrati na poziciji centralnog napadača.

-Da, šef mi je namenio novu ulogu. U Brazilu sam igrao kao centralni napadač i mislim da mogu najviše da pružim na mestu koje je najbliže golu. Igraću, ipak, gde god mi Robi (Robert Prosinečki) kaže. Prioritet mi je da ispunim sve trenerove zadatke – rekao je Borha.

Povezana vest:  Rezultati prvih utakmica baraža za Ligu šampiona

On je od dolaska u Zvezdu najčešće igrao na poziciji krila. Fudbaleri beogradskog kluba nalaze se na pripremama u Budvi tokom kojih su već odigrali tri prijateljske utakmice. Crveno-beli su pobedili Grbalj sa 4:0 i Petrovac sa 2:1, a juče su izgubili od Zete sa 1:2. Kolumbijac je istakao podršku navijača u tim utakmicama.

-Za mene je sjajno kad na prijateljskim mečevima vidim hiljadu navijača koji nas podržavaju i žele da pomognu. Znam da jesen nije bila na očekivanom nivou, a podrška ne izostaje. Znam i da navijači žele mnogo, mnogo više i zato ćemo se svi zajedno potruditi u nastavku šampionata – kazao je Borha.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Argentinci i Danci stigli!

On je istakao da od novih igrača u timu očekuje da „povećaju kvalitet“. Narednu proveru u pripremama za nastavak sezone igrači Zvezde imaće sutra u Trebinju, protiv Leotara.