Gary_Speed_Wales
Geri Spid se obesio nesrećnim slučajem?

Sudski veštak Nikolas Rajnberg saopštio je danas da postoji mogućnost da se bivši selektor velške fudbalske reprezentacije Geri Spid, koji je pronađen mrtav u svojoj garaži u novembru, obesio nesrećnim slučajem.
On je precizirao da za sada nema dovoljno dokaza koji bi potvrdili da se radi o samoubistvu.
Telo nesrećnog Spida pronađeno je 27. novembra u njegovoj garaži.
-Postojeći dokazi nisu dovoljni kako bismo sa sigurnošću mogli da kažemo da se radi o samoubistvu, ili nesrećnom slučaju -rekao je Rajnberg.
On je naveo da postoji mogućnost da je Spid zaspao na stepenicama svoje garaže sa kablom koji je bio obavijen oko njegovog vrata.
-Izgleda da je gospodin Spid najverovatnije neko vreme sedeo sa kablom oko vrata. Možda je to bila neka vrsta dramatičnog gesta, što inače nije bula odlika Spidovog karaktera, ali svakako, postoji kao mogućnost – rekao je Rajnberg.
Udovica Gerija Spida, Luiz, izjavila je danas u istrazi da joj je suprug nekoliko dana pre tragedije poslao pismo u kojoj je spominjao samoubistvo, iako je u poruci provejavao optimizam kada je govorio o budućnosti njihova dva sina.
Ona je takođe navela da je posao Spida na mestu selektora bio izuzetno stresan za njega i njihov brak, ali da su oni uspešno „rešavali probleme“.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultat večerašnjeg meča italijanske Serije A