fk_novi_pazar

Novopazarci od sutra u Antaliji

 

Fudbaleri Novog Pazara putuju u nedelju ujutru u Antaliju, gde će se u sledeće dve nedelje pripremati za nastavak prvenstva u Super ligi Srbije. Trener Ljubomir Ristovski na put vodi 26 fudbalera, koji su u poslednjih 20 dana trenirali u Novom Pazaru, a u jedinoj prijateljskoj utakmici savladali su prvoligaša Slogu iz Kraljeva sa 2:1.

Povezana vest:  Filip Janković u ponedeljak potpisuje za Parmu

-Radili smo u teškim uslovima i sigurno je da ćemo u Turskoj moći kvalitetnije da se spremamo. Odigraćemo pet kontrolnih mečeva, u pokušaju da nađemo najbolji tim za prolećni debi protiv Partizana – rekao je Ristovski radiju Sto plus.

U Antaliji će se pripremati“

golmani: Vladan Đogatović, Damir Beširović i Vladimir Bajić,

igrači odbrane: Emir Lotinac, Miloš Marković, Đorđe Tutorić, Radenko Bulatović, Ivan Babić, Elvedin Škrijelj, Bojan Ostojić, Ibrahim Arifović i Dragan Šarac,

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Holanđani se radovali u Beogradu

igrači sredine terena: Irfan Vusljanin, Semir Hadžibulić, Radan Šunjevarić, Suad Nokić, Rijad Muratović, Filip Stojanović, Edin Ademović, Vladimir Matić, Ivan Pešić i

napadači: Miloš Bogunović, Admir Kecap, Miloš Đalac, Admir Raščić i Feđa Dudić.

Rivali Novopazaraca u Antaliji biće rumunski Panduri, austrijski trećeligaš Horn, kineski drugoligaš BIT, član danske druge lige Hobro i Obolon iz Ukrajine.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Hicfeld: Bez posebnog čuvara za Mesija

-Mislim da ćemo imati sasvim korektne rivale, a po povratku kući imaćemo i poslednji test, protiv sarajevskog Željezničara, 25. februara – kazao je Ristovski.

Super liga Srbije nastavlja se 3. marta, a Novi Pazar u prvom kolu prolećnog dela dočekuje vodeći Partizan.