prosinecki_budva

Prosinečki: Pobeda će prijati igračima

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki bio je zadovoljan igrom i pobedom svojih izabranika nad ekipom bugarskog prvaka Liteksa (2:1), istakavši da će pobeda „prijati igračima“. Crvena zvezda je u trećoj kontrolnoj utakmici u Antaliji tokom priprema za nastavak sezone bila bolja od tima kojeg vodi legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov, pa je na kraju zasluženo slavila.

Povezana vest:  Mihajlović: Oprezno sa Etoom

-Svakako da ova pobeda prija igračima, jer je iza njih naporan ritam i mnogo teških treninga, i ovo im je mala satisfakcija. Ipak, meni je daleko važnije da smo imali odličan ritam svih 90 minuta i da smo držali nivo igre kakav želim od ekipe. Imamo još mnogo da radimo na polju uigravanja i taktike, ali smo fizički sve bolji i bolji – rekao je Prosinečki posle meča.

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, Partizan čeka Metalac, Zvezda protiv Banata

Bio je to treći kontrolni meč crveno-belih u Antaliji, gde su prethodno igrali nerešseno 1:1 sa švajcarskim drugoligašem Vinterturom i slovačkom Žilinom, od koje su na kraju poraženi nakon izvođenja penala (5:4). Narednu pripremnu utakmicu Crvena zvezda igra 14. februara protiv danskog prvoligaša Horsensa.