tomislav_karadzic

FSS o izborima u petak

 

Sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbija (FSS) na kojoj će, između ostalog, biti doneta odluka o izborima u tom telu održaće se u petak, 17. februara, u Sportskom centru u Staroj Pazovi.  Pored izbora, jedna od tačaka zasedanja vezana je za usvajanje izveštaja Izvršnog odbora za prošlu godinu, ali i ceo mandatni period od 2008. do 2012. godine.

Povezana vest:  Karlo Anćeloti preuzima kormilo PSŽ-a

Na sednici će biti predstavljeno finansijsko poslovanje u 2011. godini, uz izveštaje Nadzornog odbora i Finansijske komisije. Očekuje se da članovi najvišeg tela organizacije u petak usvoje i Statut FSS i Poslovnik o radu Skupštine FSS.

U ceremonijalnom delu skupštinskog zasedanja biće uručena specijalna priznanja za ostvarenja u 2011. godini. Trofeji za najperspektivnijeg igrača i trenera pripašće napadaču Partizana Lazaru Markoviću i selektoru mlade reprezentacije Srbije Aleksandru Jankoviću.

Povezana vest:  Boateng u Bajernu na četiri godine

Priznanja će biti uručena i sudijama. Novak Simović je najperspetkivniji arbitar, dok je za najbolju sudijsku trojku proglašen Milorad Mažić i pomoćnici Milan Minić i Igor Radojčić. Na osnovu izjava u medijima, Disciplinska komisija FSS je pokrenula postupak protiv igrača Dragiše Pejovića i podnela krivičnu prijavu nadležnom tužiocu.

-Očekujemo da će Pejović izneti činjenice i dokaze na kojima zasniva date izjave i da se sve neće završiti samo na nastupima u medijima – rekao je predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović.

Povezana vest:  Kloze: Ne razmišljam o penziji, igraću još dugo