roberto-mancini_man_siti

Manćini: Možda sam bio suviše dobar prema Tevezu

 

Menadžer fudbalera engleskog Mančester Sitija Roberto Manćini negirao je danas da se loše ophodio prema „odmetniku“ Karlosu Tevezu.

-Uopšte se ne slažem sa optužbama koje je Karlos izneo, nikada se nisam loše odnosio prema njemu. Možda je situacija potpuno drugačija, možda sam bio suviše dobar. Do kraja sezone više ne želim da odgovaram na pitanja o njemu – rekao je Manćini engleskim medijima.

Povezana vest:  Selektor Italije Manćni zaražen korona virusom

Argentinski napadač i Manćini sukobili su se jesenas na utakmici sa Bajernom u Ligi šampiona, kada je Tevez odbio da uđe u igru sa klupe. Klub ga je kaznio nakon toga, a Argentinac je otišao u Buenos Ajres i izjavio da traži novi klub. Poslednjih dana, međutim, došlo je do obrta pa se Tevez vratio u Siti, ali je kazao da ga je Manćini „tretirao kao psa“. Pitanje je i da li bi Tevez uopšte mogao odmah da se vrati na teren, pošto nije trenirao u prethodna tri meseca.

Povezana vest:  Milojević: Mogli smo i lakšeg protivnika da dobijemo

Tevez je u Siti došao u leto 2009. godine iz redove gradskog rivala Mančester Junajteda. Argentinac je za Siti odigrao 84 utakmice i postigao 52 gola.