Andrej_Arschawin_arsenal

Zenit želi da dovede Aršavina na pozajmicu

 

Ruski fudbalski prvoligaša Zenit iz Sankt Peterburga želi da dovede na pozajmicu Andreja Aršavina iz Arsenala, preneli su danas loklani mediji. Genarlni direktor Zenita Maksim Mitrofanov rekao je da ruski fudbaler želi da ostane u Premijer ligi, ali i da je svestan da mora da igra ukoliko želi da u dobroj formi dočeka Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Povezana vest:  Ševčenko novi selektor Ukrajine

-Aršavni je zaintersovan da dođe u Zenit na pozajmicu. Razgovarali smo sa čelnim ljudima iz Arsenala i videćemo šta je njihov sledeći potez – rekao je Mitrofanov.

Aršavinu ugovor sa Arsenalom ističe u junu 2013. godine, a u poslednje vreme pojavila se mogućnost povratka u domovinu, pošto u dosadašnjem delu sezone utakmice uglavnom posmatra sa klupe.

Aršavin je ove sezone u engleskom šampionatu na 13 utakmica postigao jedan gol, a samo šest puta je bio u startnoj postavi. Za usluge fudbalera sredine terena zaintersovan je i Anži iz Mahačkale, na čiju klupu je prošle nedelje seo Holanđanin Gus Hidink. Prelazni rok u Rusiji ističe sutra.

Povezana vest:  Savić: Želimo da nastavimo sa pobedama