lazar_markovic_slavi_pripreme_2012

Partizan i Dinamo Moskva odigrali nerešeno 2:2

 

Fudbaleri Partizana igrali su danas u Antaliji protiv ekipe moskovskog Dinama nerešeno 2:2 (1:0), u pretposlednjoj kontrolnoj utakmici na pripremama za nastavak sezone. Crno-beli su u susretu sa veoma jakim ruskim prvoligašem odigrali dobar meč i malo je nedostajalo da izbore zaslužen uspeh. Dva puta su imali prednost, ali su sopstvenim greškama dozvolili protivniku da na kraju dođe do remija.

Povezana vest:  Nejmar: Ne pokušavam da prestignem Mesija

Prvak Srbije poveo je u 36. minutu preko talentovanog Markovića, koji je nakon sjajnog upošljavanja Vukića pobegao čuvarima i lagano prebacio protivničkog golmana. Moskovljani su izjednačili golom Lomića u 54. minutu, kada je posle indirekta i kratkog dodavanja „zakucao“ loptu sa oko 10 metara.

Na 2:1 povećao je hitronogi Dijara osam minuta kasnije iz solo prodora, da bi ruski tim izjednačio u 68. minutu iz penala pogotkom Voronjina, nakon što je prethodno lopta pogodila u ruku Ilića.

Povezana vest:  Predstavnici Partizana na konferenciji "Fudbalski lideri"

Partizan: Stojković, Miljković, Rnić, Ivanov, Lazevski, Kamara, Babović, Ilić (od 83. Smiljanić), Tomić (od 83. S.Marković), Vukić, Marković (od 46. Dijara).

Dinamo Moskva:Berezovski, Epurjanu, Granat, Vilkšir, Lomić, Samedov, Semšov, Noboa, Kokorin, Voronjin, Kuranji.