petko-rep

Marko Petković čuvar bokova OFK Beograda
 
Kao po praksi, kada dođe okupljanje mladjih selekcija Srbije, uvek spiskovi preovladavaju imenima momaka sa Stare Karaburme. Zdjelar i Matić su sa kadetima, Pavlovski je u omladinskoj reprezentaciji, a sa najboljom mladom selekcijom je Marko Petković.
-Jako mi je drago da selektor Janković veruje u moje kvalitete. Iskreno se nadam da ću opravdati poziv i da ću pružiti dobre partije.
Ipak igre u OFK Beogradu su te koje su preporučile Marka za najbolju selekciju: „Očekujem, kako od sebe, tako i od ekipe još bolje izdanja na proleće. Imamo dobru atmosferu, pratili su nas duž celih priprema, idealni uslovi, navikli smo se na doličan rad Branka Babića i od mene celokupan utisak dobija visoku ocenu.“
Proleće se očekuje sa nestrpljenjem: „Dostižemo polako željenu formu, kvalitet igre se povećava. Kvalitet naše ekipe sigurno leži u mladosti koju nosimo, mada bez iskustva Simić, Purovića, Sindjića i Lukača, to ne bismo mogli. Mislim da smo jači nego jesenas, a pritom nam se vraćaju Milić i Žeravica. Nećemo ulaziti u utakmice sa nekim rezultatskim opterećenjem, ali očekujem jednostavnu i dopadljivu igru OFK Beograda.“
Nepromenjen sastav svakako garantuje zanimljive događaje na Karaburmi.
-Iskreno se nadam da će se broj gledalaca drastično povećati u prolećnom delu prvenstva, jer mislim da ova generacija momaka OFK Beograda zasluđuje dosta više pažnje. – istakao je Marko Petković, mladi reprezentativac Srbije.

 

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA, Fudbaleri Partizana stigli na Maltu