ofk_slavlje

Babić: Želimo dobar tim i da povratimo imidž OFK Beograda

 

Trener fudbalera OFK Beograda Branko Babić izjavio je danas da klub na proleće želi da stvori dobar tim i povrati imidž.

-Pozitivna stvar je da niko nije otišao (u zimskom prelaznom roku). Ekipa je stabilna i s dobrom atmosferom. Želimo da stvorimo dobar tim i da povratimo imidž kluba koji je nestao prethodnih godina, odnosno da igramo bez kalkulacija. Sve polazi od takmičarskog duha“, kazao je Babić.

Povezana vest:  Nejmar pauzira najmanje šest nedelja

Fudbaleri OFK Beograda za nastavak sezone pripremali su se u turskoj Antaliji, a prvi meč u prolećnom delu Super lige Srbije igraće u nedelju u Kuli protiv Hajduka.

-Iskoristili smo sve uslove za rad koji su nam pruženi i iskoristili smo priliku da se upoznamo. Već sada mogu reći da se prepoznaju stvari na kojima smo radili – ocenio je Babić.

Povezana vest:  Sosijedad došao do boda protiv Hetafea u finišu utakmice

On je dodao da je zadovoljan radom igrača i da je cilj kluba da se oni afirmišu.

-Želimo da budemo ofanzivniji u svakom segmentu igre, da stvorimo napadački tim. Ne obraćamo pažnju na raspored, jer ipak sa svima moramo da igramo. Očekujem da bljesne ceo tim, a na osnovu toga se stvaraju uslovi i za pojedinca – dodao je Babić.

Povezana vest:  Španski mediji: Bejl - princ od Velsa

Babić se vratio na klupu OFK Beograda u januaru 2011. godine, pošto je Dejan Đurđević otišao u uzbekistanski Pahtakor. Klub sa Karaburme prvi deo sezone završio je na sedmoj poziciji, sa 22 boda iz 15 utakmica.