avram_grant_pripreme_2012

JELEN SUPER LIGA
Grant razočaran ishodom, Ristovski zadovoljan bodom
 
Trener Partizana Avram Grant rekao je da je razočaran današnjim rezultatom u Novom Pazaru, gde je njegov tim osvojio bod na startu prolećnog dela sezone Super lige Srbije.
-Došli smo da pobedimo, a nismo uradili to što smo trebali. U prvom poluvremenu nismo odigrali dobro, iako smo propustili šansu pre primljenog gola. U drugom delu utakmice stvorili smo sasvim dovoljno prilika, ali ih nismo iskoristili. Domaćin se dobro branio i borio, a postigli su gol posle lepog kontra napada – rekao je Grant novinarima.
Izraelac je ocenio da njegova ekipa mora da igra brže.
-Moramo da igramo mnogo brže, da bi ‘probili’ tim koji se ovako dobro brani. Ipak, to nije bilo lako učiniti po teškom terenu – kazao je Grant.
On je istakao da Partizan posle današnjeg neuspeha, ipak, ne strepi da će ga Crvena zvezda ozbiljnije ugroziti.
-Imamo dobar i organizovan tim i ne plašimo se da će nas Crvena zvezda dostići. U fudbalu nema straha, iako se bodovi negde neočekivano izgube. Treba da radimo svoj posao i sve će biti u redu.
Sve zavisi samo od nas – zaključio je Grant.
Njegov kolega Ljubomir Ristovski izrazio je zadovoljstvo igrom I rezultatom svog tima, koji je odigrao „srcem i glavom“.
-Veoma sam srećan, obzirom da nismo izgubili od naše najbolje ekipe. Partizan je kontrolisao teren, a moji momci su pružili organizovanu, disciplinovanu i odgovornu igru. Igrali smo srcem i glavom – rekao je Ristovski.
On je dodao je nerešen rezultat bio najrealniji.
-Ovo je samo početak naše duge i teške borbe za opstanak u eliti, obzirom da nam predstoji teško proleće. Nadam se da ćemo ostvarit cilj, uz ovakav pristup igri – kazao je trener Novog Pazara.
Novi Pazar i Partizan odigrali su danas nerešeno 1:1, u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

 

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Kaka odradio prvi trening s reprezentacijom