Claudio Ranieri

Ranijeri veruje u svoju budućnost u Interu

 

Trener fudbalera Intera Klaudio Ranijeri izjavio je danas da veruje u ostanak na klupi neroazura, uprkos katastrofalnoj seriji od šest utakmica bez pobede.  Poslednji u nizu očajnih rezultata Inter je zabeležio sinoć, kada je kod kuće remizirao 2:2 protiv Katanije. Neroazuri sada imaju 11 bodova manje od trećeplasiranog Lacija i 16 manje od vodećeg Milana.

Povezana vest:  Paunović: Najvažnija utakmica do sada

Ranijeri je zvanično dobio podršku presednika kluba Masima Moratija, ali italijanski mediji navode da poznati biznismen polako gubi strpljenje.

-Važno je da ekipa ne odustaje i da nastavi da se bori. Hvala Bogu, pa u svlačionici imam prave šampione koji umeju da reaguju u ovakvim situacijama. Znam da sam pod pritiskom, nema svrhe da zabadam glavu u pesak. Pravi trener uvek stoji uz svoju ekipu. Predsednik Morati je bio jasan, svi smo na istom zadatku – kazao je Ranijeri italijanskim medijima.

Povezana vest:  Bartomeu: Mesi je srećan u Barseloni

Ranijeri je priznao da mu je žao zbog zvižduka i kritika navijača, ali da ekipa mora da prihvati trenutno raspoloženje javnosti.

-Ne razmišljamo sada o tome da li možemo da se domognemo trećeg mesta. Važno je da sada ponovo počnemo da pobeđujemo. Dobro mi je u Interu, nadam se da ću ostati što duže. Mada, to je kao u braku, trener, kao i muž, uvek poslednji sazna da se nešto loše desilo – zaključio je Ranijeri.

Povezana vest:  Lalatović: Jedva čekam da napustim srpski fudbal