jagodina_pocetak_priprema

Jagodinci popularišu fudbal
 
Rukovodstvo srpskog superligaša Jagodine, predvođeno trenerom Simom Krunićem, posetilo je danas Dom učenika i studenata u tom gradu u okviru akcije „Dođi na stadion – budi Jagodinac“, koju klub poslednjih nekoliko meseci sprovodi u cilju vraćanja publike na stadione.
Sekretar stručnog štaba kluba Ivan Radivojević napomenuo je da je Jagodini na domaćem terenu potrebna podrška „jer ima bolje rezultate na strani“.
On je podsetio da odlukom Upravnog odbora kluba i Grada Jagodine svi đaci i studenti uz pokazivanje đačke knjižice i indeksa mogu besplatno da prisustvuju utakmicama Jagodine na domaćem terenu.
Cilj je veća poseta stadionu, ali i vraćanje mladih sportu, dodao je Radivojević i pozvao „stanare“ doma da u subotu, u 14 sati, dođu i bodre tim na prvenstvenoj utakmici protiv OFK Beograda.
Trener Krunić je pozvao učenike i studente da dođu na stadion i pomognu ekipi.
„Zovemo vas radi fudbala, ali ne morate da igrate fudbal, već da zavolite sport, da gledate nas i da u vašim glavama ostane “i ja želim da budem takav i da se bavim sportom“, poručio je Krunić i naglasio da „ko se bavi sportom život će mu sigurno biti bolji“.
O istorijatu Jagodine govorio je član uprave kluba, profesor Boban Marović.

 

Povezana vest:  Klop: Nisam kandidat za selektora Nemačke