lopta_u_kosu

Apel na primereno ponašanje na košarkaškom turniru
 
Smederevska policija apelovala je na primereno ponašanje posetilaca tokom održavanja finalnog košarkaškog turnira Kupa za žene „Milan Ciga Vasojević” koje sutra počinje u Smederevu i traje do nedelje, 11. marta.
“Apelujemo na primereno i dostojanstveno ponašanje svih posetilaca u Dvorani Smederevo, ali i na drugim lokacijama u gradu i na taj način daju svoj doprinos i ujedno pomognu pripadnicima policije, koji će u okviru zakonskih ovlašćenja preduzimati mere i radnje u cilju obezbeđenja finalnog košarkaškog turnira za žene”, saopštila je Policijska uprava u Smederevu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u skladu sa zakonskim propisima, snimaće video kamerama učesnike ovog sportskog događaja, jer postoji opasnost da prilikom održavanja javnih skupova može doći do ugrožavanja života i zdravlja ljudi ili imovine.
U Smederevu biće održan finalni turnir Kupa za žene „Milan Ciga Vasojević” , utakmice će se igravati u 17 i 19.30 časova, a na završnom turniru će učestvovati osam ekipa – Partizan Galenika, Crvena Zvezda Beograd, Hemofarm, Vojvodina Srbija Gas, Radivoj Korać, Voždovac, Vrbas Medela i Jagodina.
Organizator turnira je Košarkaški savez Srbije, pokrovitelj grad Smederevo, a tehnički organizator KK Smederevo 1953.

 

Povezana vest:  NBA VESTI, Samo Njujork i Nju Orleans uspešni gosti